AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

 

Arkisin olemme avoinna klo 9 -17. Usein palvelemme pidempäänkin tai aloitamme aiemmin. 

Kesälauantaisin  olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Kesä-heinäkuu ovat vilkasta sesonkiaikaa. Huomioithan ajan varaamisen hyvissä ajoin jos mielessä on tietty päivä.Lahjakortteja voi tilata postitse verkkokaupastamme ostajan osoitteeseen tai suoraan lahjansaajalle. 

Toimitamme tilauksia Mikkelin alueella myös suoraan kotiovelle!

Sähköisen lahjakortin voi tilata omaan tai lahjansaajan sähköpostiin.Avoimella lahjakortilla juuri sitä, mitä lahjansaaja toivoo!

Avoin lahjakortti kirjoitetaan tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme tai tehdä tuotehankintoja. 

Lahjakorttimme ovat voimassa 10 kk. 

Avoimet lahjakortit ovat suuruudeltaan 50€-300€.

Biorevitalisaatiolla kuiva talvi-iho tyytyväiseksi!

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen. 

Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoitoa voi tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa. Parhaimmillaan hoito on kolmen kerran sarjahoitona kuukauden välein.


Hinta  270€  (Revofil Aquashine 2ml)