AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

 

Lahjakortteja voi tilata postitse verkkokaupastamme ostajan osoitteeseen tai suoraan lahjansaajalle. 

Toimitamme tilauksia Mikkelin alueella myös suoraan kotiovelle! Sähköisen lahjakortin voi tilata omaan tai lahjansaajan sähköpostiin.

Epassia voi käyttää kätevästi etänäkin! Halutessasi voit hakea meiltä jälkikäteen lahjakortin maksamistasi palveluista.
Jos käytät epassi-sovellusta, valitse: Hyvinvointi -> Estetica ja valmiista vaihtoehdoistamme klassinen hieronta 1h tai 1,5h tai täydellinen jalkahoito TAI haluamasi muu summa. Maksutapahtuma näkyy meille vahvistuksesi jälkeen omassa sovelluksessamme, et tarvitse tallentaa mitään.
Voit maksaa hoidot myös lähettämällä tekstiviestin numeroon 050 9023456, viestiksi: 87195 välilyönti ja haluamasi summa esim. 87195 60,50
Jos on pulmia, voit soittaa 050 5505187!Avoimella lahjakortilla juuri sitä, mitä lahjansaaja toivoo!

Avoin lahjakortti kirjoitetaan tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme tai tehdä tuotehankintoja. 

Lahjakorttimme ovat voimassa 10 kk. 

Avoimet lahjakortit ovat suuruudeltaan 50€-300€.

Biorevitalisaatiolla kuiva talvi-iho tyytyväiseksi!

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen. 

Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoitoa voi tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa. Parhaimmillaan hoito on kolmen kerran sarjahoitona kuukauden välein.


Hinta  270€  (Revofil Aquashine 2ml)