Julkaistu 03.04.2022

Kuiva iho tyytyväiseksi biorevitalisaatiolla

Estetican tarjoaman biorevitalisaatio-hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Ravintoaineita on esimerkiksi hivenaineet, aminohapot ja vitamiinit.

Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoito voidaan tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa, mutta paras lopputulos saadaan kuukauden välein otettavana kolmen kerran sarjana. Hoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat ihoonsa hehkua ja nuorekkuutta.

Biorevitalisaation varaat kätevästi ajanvarauksemme kautta. 

Muita ajankohtaisia

Hyvää oloa ePassilla

ePassilla voit maksaa itsellesi jalkahoidon sekä klassisen hieronnan

Estetican brändi-ilme on uudistunut

Olemme saaneet uuden ilmeen myös nettisivuille.

Iho heleäksi kesää varten

Kevät on oivaa aikaa tulla puhdistuttamaan ja hoitamaan kasvot talven jäljiltä kesäkuntoon.