Käyttämämme tuotteet

Éminence Organic Skin Care

Eminence Organics on hurmannut meidät täysin. Tuotteet valmistetaan Unkarissa, mutta sarjan päämaja on Kanadassa. Sarja on Pohjois-Amerikassa paljon tunnetumpi kuin Euroopassa ja monet julkkikset vannovat näiden luonnollisten tuotteiden nimeen. 

Tuoteperhe on ennennäkemättömän laaja, kyllästymään ei pääse. Tuotteet ovat hyvin riittoisia, koska ne eivät sisällä vettä. Vesi lisätään käsissä käyttöhetkellä. Tämän ansiosta säilöntäaineita tarvitaan vähän ja nekin ovat luonnonaineita mm. bentsoe- ja salisyylihappoa. Tuoksut ovat luonnolliset ja tuotteet ovat kertakaikkiaan herkullisia käyttää. 

Flow Cosmetics

Flow Cosmetics on kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki Riihimäeltä. Olemme innoissamme, että meillä on tarjota myös kotimainen vaihtoehto ihonhoitoon. Suurin osa Flow Cosmeticsin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on Lapista kerättyjä villikasveja, kuten katajaa, kanervaa ja pohjoisen marjoja, tai sertifioitua luomulaatua.

Flow Cosmetics tuoteperhe.

Korento-meikkisarja

Kotimainen Korento-meikkisarja on hoitava luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistetaan Flow Cosmeticsin tehtaalla Riihimäellä. Korento-meikeissä käytetyt raaka-aineet ovat joko luomua, villinä kasvaneita tai Cosmos-luonnonkosmetiikkasertifikaatin hyväksymiä. Neste- ja voidemaisissa Korento-meikeissä on mukana Flow Cosmeticsin oma vitamiinicocktail, joka on tehokas sekoitus arktisten marjojen parhaita ominaisuuksia.

Footlogix

Footlogix-tuoteperheen tuotteet on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa, ja tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin. Footlogixin on kehittänyt jalkojen hoidon pioneeri tohtori Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta.

Footlogix tuoteperhe.

Iloiset varpaat

Iloiset varpaat on kotimainen tuoteperhe. Valikoimissamme on huikean tehokas Super-kantapäävoide kuiville kantapäille ja jalkojen kovettumiin. Iloisilla varpailla on myös monenlaisia kevennysterapiatarvikkeita jalkojen rakennemuutosten kanssa elämistä helpottamaan, esimerkiksi paljon myymämme tupet vasaravarpaille.

RevitaLash

RevitaLashin on kehittänyt silmälääkäri Michael Brinkenhoff lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen, jonka ripset olivat sädehoidon seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Tuote on osoittautunut menestyksekkääksi.

Tuoteperheessä on myös omat hoitoaineensa kulmakarvoille ja hiuksille sekä muutamia meikkituotteita: vaaleanruskea kulmakarvageeli, ripsiväri, ripsivärin pohjustusaine sekä silmille musta ja ruskea rajauskynä. RevitaLashilta tulee usein myös sisällöltään vaihtuvia lahjapakkauksia, joissa ripsiseerumin mukana saa veloituksetta tai hyvin edullisesti kokeiltavaksi sarjan muita tuotteita.

RevitaLash tuoteperhe.