LAHJAKORTIT

LAHJAKORTIT

Estetican lahjakortti on aina toivelahja, olipa lahjansaaja tottunut hoitopalveluiden käyttäjä tai ensikertalainen. Valikoimaa löytyy kaikenikäisille miehille ja naisille. Voit valita lahjakortin tiettyyn hoitoon tai avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin sisältöä voi muuttaa vastaavan arvoisiin muihinkin hoitoihin niin halutessaan. Lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10kk. Esteticashopissa postituskulut 3,50 € lisätään ostoskoriin automaattisesti. Postitamme tilaukset samana päivänä, viimeistään seuraavana. Voimme lähettää lahjakortin tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle. Sähköiseen lahjakorttiin lisätään toimituskuluja 2€.

Postitettavat lahjakortit www.esteticashop.fi

Sähköiset lahjakortit https://www.nettilippu.fi/fi/events/search/estetica

Voit tulostaa sähköisen lahjakortin suoraan sähköpostistasi, jolloin pääset antamaan lahjasi välittömästi tai pyytää meitä toimittamaan kauniin lahjakorttimme kirjekuoressa postitse joko itsellesi tai suoraan lahjansaajalle/-saajille. Ohjeet löytyvät tilaussivulta.
 

Avoin lahjakortti 

Avoimella lahjakortilla saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme. Lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10kk. Postituskulut nettilippu.fi 2€, Esteticashop 3,50€.


Hinta verkkokaupassa 50€-300€


Bambuhieronta

Tehokkaasti lihaskireyksiä poistava koko kehon hieronta lämmitetyillä bambukepeillä. Hieronnan voimakkuus riittää hyvin myös miesten makuun. Kesto n. 1h 15min.


Hinta 75€

Lahjakortti hoitopakettiin

Hoitopaketin sisältö on muokattavissa lahjan saajan toiveiden mukaiseksi. Paketeissa on valinnan varaa moneen lähtöön. Tutustu tarkemmin Hoitopaketit-kohdassa tai verkkokaupassamme.

Hinnat verkkokaupassa alk. 110€

Hoitopaketti Höyhenen kevyttä

Aromahieronta
Hemmotteluhoito jaloille
Täsämähoito kasvoille tai käsien ja jalkojen kuorinta


Hinta 155€

Estetican lahjakortti yksittäiset hoidot

Lahjakortin sisältöä voi muuttaa vastaavan arvoisiin muihinkin hoitoihin vaikka kortti olisi hankittu tiettyyn hoitoon. Lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10kk. Toimitus on ilmainen ja postitamme tilaukset samana päivänä, viimeistään seuraavana. Voimme lähettää lahjakortin tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle.


Hinnat verkkokaupassa alk. 60€

Shave-kasvohoito miehille

Virkistävä ja ihoa vahvistava hoito ihon tarpeiden mukaan. Sisältää tarvittaessa parranajon. Kesto n. 1h 15min.

Hinta 75€

Kasvohoito

Rentouttava hoitokokonaisuus hieronnalla. Hyvä henkilöille, joilla ei ole ongelmia ihon epäpuhtauksien kanssa sekä kuivalle ja herkälle iholle. Myös iäkkäämmille henkilöille. Kesto n. 1h.

Hinta 68 €

Täydellinen jalkahoito

Jalkahoito jaloille, jotka tarvitsevat kovettumien poistoa tai kynsien ohentamista. Sisältää lakkauksen ja hieronnan. Kesto n. 1h 30 min.

Hinta 75€

Luxus-käsihoito

Hemmottelevin käsihoidoistamme. Kynsien hoitamisen ja lakkauksen lisäksi hoitoon kuuluu käsien kuorinta, hieronta ja lämmin parafiinihoito. Kädet jäävät pitkäksi aikaa pehmeiksi ja hoidetun näköisiksi. Kesto n. 1h 30min.

Hinta 75 €