AJANKOHTAISTA 

 

Äitienpäiväviikonlopun aukioloajat! 

Perjantaina 12.5 klo 9-18

Lauantaina 13.5 klo 8-14

Äidille kiitokseksi hetki hemmottelua!

Ilahduta äitiä monipuolisilla hoidillamme. Äitien suosikkeja ovat erilaiset kasvohoidot, jotka räätälöimme aina ihon tarpeiden mukaan. Hemmotteluhieronnoistamme löytyy suosikki jokaiselle. Hartiajumeihin suosittelemme Hot Stones- ja bambuhierontaa, Luxuselämykseen Sabai Spa-yrttinyyttihierontaa tai Cocoluscious-vartalo- ja kasvohoidon yhdistelmää. 

Ja jalathan ovat aina lujilla! Jalkahoitoihimme kuuluu aina virkistävä hieronta. Terveydestään kiinnostuneelle äidille erilainen lahja voisi olla vaikkapa vitamiini- ja hivenaineanalyysi. 


Vielä ehdit laitattaa ripset ja kulmat kauniiksi kevään juhliin! 

Jos et ole vielä kokeillut kestotaivutusta, niin lisääpä se kestovärjäyskäyntiisi ja saat tähtisilmät yli kuukaudeksi. 

Perinteisen kestovärjäyksen vaihtoehtona tarjoamme Refectocil Sensitiveä herkkäsilmäisille ja hapettuville väriaineille allergisoituneille. Sensitive värit ovat toistaiseksi sopineet herkimmillekin.

Evagardenin Nude-luomiväripaletti 53€

Laadukas kymmenen värin Nude-luomiväripaletti, jolla luot tyylikkään silmämeikin joka tilanteeseen. Osa väreistä on mattasävyjä, osa satiinisen hohtavia. Luomivärin koostumus on ohut, se kiinnittyy hyvin ja on helppo häivyttää mikronisoidun pigmentin ansiosta. Paletti on kompaktin kokoinen ja siinä on peili sekä sivellin mukana. Sivellin on kaksipäinen, toisessa päässä applikaattori ja toisessa häivytyssivellin. Huippulahja vaikka nuorelle!

Esthechoc-kauneussuklaa hintaan 30€! (ovh. 53,90€)

Tämän terveellisemmin ei suklaasta voi nauttia!

Esthechoc kauneussuklaa on ainutlaatuinen ravintolisä terveysvaikutteisen tumman suklaan muodossa.

Esthechoc kauneussuklaa tutkitusti:  
-kiihdyttää ihon mikroverenkiertoa ja parantaa hapen tasoa ihossa
-tehostaa ihon omaa puhdistusmenetelmää
-ravitsee ihoa
-palauttaa ja auttaa ylläpitämään ihon kiinteyttä ja kirkkautta

Tavallisesta suklaasta poiketen Esthechocin patentoitu teknologia parantaa kaakaosta luonnostaan löytyvien epikatepolyfenolien tehoa yhdessä levästä johdetun astaksantiinin kanssa, joka on yksi maailman tehokkaimmista antioksidanteista (6000 kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini ja 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini). 

Yhdessä Esthechoc pakkauksessa on annokset 21 päivälle. Päivittäinen annos 1 x 7,5g suklaapala sisältää vain 38kcal. Esthechocia suositellaan käytettäväksi säännöllisesti päivittäin ruokailun yhteydessä. Ei sisällä laktoosia eikä gluteiinia ja MAISTUU HYVÄLLE!

Anna lahjaksi Estetican Avoin lahjakortti

Avoin lahjakortti kirjoitetaan tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme. Tällä lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10 kk. Postitus on ilmainen.

Hinnat verkkokaupassa 50€-300€

Biorevitalisaatio on ihonhoidon kuumin uutuus!

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen.

Me teemme biorevitalisaatiota tehokkaimmalla mahdollisella menetelmällä. Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoitoa voi tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille tai koko kasvoille yhdellä kerralla. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa. Parhaimmillaan hoito on kolmen kerran sarjahoitona kuukauden välein.


Hinta Aquashine 2ml 270€