AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

 

Aukioloajat: Arkisin olemme avoinna klo 9 -17.

(Sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Lauantaisin palvelemme sopimuksen mukaan.)

Lahjakortteja voitte ostaa sähköisesti ympäri vuorokauden Lahjakortti kaupastamme.  

Sähköisesti toimitettavat lahjakortit lähetämme  joko tilaajalle tai suoraan lahjan saajan sähköpostiin. 

Toimitamme lahjakortteja myös postitse.


Anna lahjaksi Estetican avoin lahjakortti

Avoin lahjakortti kirjoitetaan tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme. Tällä lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10 kk. 

Hinnat verkkokaupassa 50€-300€

Biorevitalisaatio on ihonhoidon kuumin uutuus!

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen.

Me teemme biorevitalisaatiota tehokkaimmalla mahdollisella menetelmällä. Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoitoa voi tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille tai koko kasvoille yhdellä kerralla. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa. Parhaimmillaan hoito on kolmen kerran sarjahoitona kuukauden välein.


Hinta Aquashine 2ml 270€