AJANKOHTAISTA 

 

NÄMÄ TARJOUKSET VAIN SYNTTÄRIPÄIVÄN AJAN!

Perjantaina 20.10 klo 9-17

Revitalash Pink Edition -ripsiseerumi, jolla osallistut kansainvälisen rintasyöpätutkimuksen tukemiseen. Jo muutaman viikon käytön jälkeen huomaat näkyviä tuloksia. Huolettomat räpsyripset pikkujouluihin! 130€ (158,-)

Eminence Sweet red rose whip -voide sekä päivä- että yökäyttöön. Uhmaa kaamosta ja nauti kesän tuoksusta joka ainut päivä. Voide sopii sekä kuivalle, että rasvaisemmalle iholle ja on erityisen hyvä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. 50€ (70,-)

Environ Skin EssentiA 1-5 voiteet -15%. Hyödynnä huikea etu näistä kasvavan määrän A-vitamiinia sisältävistä voiteista ja vahvista ihoasi talvea vasten. Voiteet sopivat 24h käyttöön.

Anna lahjaksi Estetican Avoin lahjakortti

Avoin lahjakortti kirjoitetaan tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi valita haluamansa hoidot itse laajasta valikoimastamme. Tällä lahjakortilla voi tehdä myös tuotehankintoja. Lahjakorttimme ovat voimassa 10 kk. Postitus on ilmainen.

Hinnat verkkokaupassa 50€-300€

Biorevitalisaatio on ihonhoidon kuumin uutuus!

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon toimintojen aktivoimista tarjoamalla uusiutuville soluille ulkoapäin ravintoaineita, joita niiltä usein puuttuu. Hoidon ansiosta ihosolujen uusiutuminen tehostuu, ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee hehkeämmän näköinen.

Me teemme biorevitalisaatiota tehokkaimmalla mahdollisella menetelmällä. Yhden injektion sijasta Skin Booster-laitteemme vie ihoon ravintoaineliuosta viittä kanavaa pitkin kerrallaan. Samanaikainen alipaineimu lievittää tuntemusta niin, että hoito voidaan tehdä ilman puuduteaineita. Käyttämämme Aquashine-ampulli sisältää vitamiineja, hivenaineita, koentsyymejä, amino- ja nukleiinihappoja sekä pienen määrän hyaluronihappoa. Kaikki ainesosat ovat ihosta luonnollisesti poistuvia.

Hoitoa voi tehdä lähes kaikille kasvojen ja vartalon alueille tai koko kasvoille yhdellä kerralla. Jo yksi hoitokerta muuttaa ihoa. Parhaimmillaan hoito on kolmen kerran sarjahoitona kuukauden välein.


Hinta Aquashine 2ml 270€